Заголовок ідентифікує продукт, який ви продаєте – це одна з найпомітніших частин вашого оголошення. Точна назва дає вам більше шансів, що потрібні покупці натиснуть ваш продукт.

За допомогою назв продуктів Google визначає, чи відповідає ваш список певному пошуковому запиту. Зміна назв продуктів таким чином, щоб вони точніше відповідали пошуковим термінам клієнтів, допоможе вашим продуктам відображатися в найбільш прийнятних запитах. Майже 92% світового ринку пошукових систем належить Google, тож немає кращого місця для показу ваших продуктів.

Чому назви продуктів важливі

Google оцінює назву продукту на другому місці, після зображення. Це один із 4 атрибутів, які споживачі бачать на сторінці результатів Google. Навіть якщо картинка візуально демонструє товар, назва має бути переконливою.

Вплив назв продуктів на ваші торгові кампанії

Назви продуктів є одним із атрибутів фіду, покращення яких одразу впливає на ефективність ваших оголошень. Оптимізація заголовків є важливою частиною вдосконалення ваших кампаній Google Shopping. Надання відповідних деталей у заголовках робить їх ефективними для пошуку. Це забезпечує кращу відповідність між пошуковим запитом і оголошенням, яке відображається. Це призводить до вищих коефіцієнтів конверсії.

Роль ключових слів у назвах товарів

Google використовує атрибути ваших заголовків як проксі для ключових слів, тому оптимізація їх та інших даних каналу має вирішальне значення для покращення ефективності кампанії. Алгоритми покупок мають спільні моменти з SEO, тому розміщення найважливіших слів у назві продукту має вирішальне значення для процесу оптимізації.

Як виглядає оптимізована назва продукту?

Структура заголовка так само важлива, як і інформація, що міститься в ньому. Це два взаємодоповнюючі компоненти. Щоб зрозуміти, які атрибути слід додати, вам потрібно зрозуміти, як алгоритм Google вибирає продукти для відображення в пошуку.

Загалом Google вважає слова на початку назви продукту найважливішими при визначенні того, які оголошення є найбільш релевантними пошуковому запиту. Тож порядок також має значення.

Ось деякі рекомендовані структури заголовків, які можна використовувати як шаблони:

Бренд + Тип товару + Колір + Матеріал

Бренд + Розмір (довжина, ширина, висота) + Тип товару + Колір

Матеріал + Тип продукту + Колір + Бренд

Стиль + Колір + Тип товару + Бренд

Тип продукту + Розмір + Колір + Функція + Бренд

Борис Містряков

Експерт з платної реклами та SEO-аналітик, консультант. Завжди в курсі нових тенденцій.

Інші новини
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі